Felfüggesztik a Dunamente Card kedvezménykártya rendszert

Felfüggesztik a Dunamente Card kedvezménykártya rendszert


Magyarics Gábor, a Duna-Gerecse Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője a következő közleményt küldte el az Esztergom és Térsége Turisztikai Egyesületnek:

"A járványügyi helyzetre való tekintettel - hiszen szinte minden turisztikai szolgáltatónk korlátozza vagy bezárja az általa üzemeltetett látnivalót, attrakciót - a mai napon 2020.március 16-án 17:00 órától, bizonytalan ideig felfüggesztjük a Dunamente Card kedvezménykártya rendszer üzemeltetését. Tehát: Szállásadó Partnereink nem adják ki a kártyát és Elfogadóhely Partnereink nem fogadják el a kártyát.

Reméljük, hogy hamarosan újra tudunk jelentkezni az újraindítás híreivel, addig is igyekszünk sok-sok játékkal, fejtörővel, vetélkedővel az online térben is a köztudatban tartani a Dunamente kártyát, a szolgáltatásainkat. Igyekszünk védeni a turizmus ágazatot és lemondás helyett mindenkit a halasztásra bíztatni.

Addig is kitartást kívánunk, a háttérmunka nem áll meg. 

Előkészítjük a 2020/2021-es szezont, mely terveink szerint májusban indul új felülettel, bővített partneri körrel."További híreink