2heti programajánló (20191007 – 20191020)

2heti programajánló (20191007 – 20191020)


Szerény palettaszélességű, de karakán programok várják a közönséget az előttünk álló két hétben. A kínálatban több fotókiállítás, illetve képzőművészeti tárlat is szerepel, de az érdeklődők musical, rockkoncert, dalolókör, elektro party és mesejáték között is választhatnak.

Október 10 (csütörtök)


Hortobágy

Fenti címmel és témában nyílik meg Pölczman Péter fotókiállítása a vár Zolnay galériájában. A tárlatmegnyitón köszöntőt mond Romanek Etelka polgármester és Szekeresné Czinege Erzsébet az Esztergom és Térsége Turisztikai Egyesület elnöke.


Október 11 (péntek)


Légy jó mindhalálig

17 órától játszák a művelődési házban Móricz Zsigmond klasszikusának musical változatát. Az előadásra jegyek a helyszínen válthatók.


Dal

17 órakor indul a Kőrössy Kollégiumban Lovász Irán dalolóköre, melynek ezúttal is a Hang-Lélek-Hagyomány lesz a mottója.


Október 12 (szombat)


Cicák a barlangban

Cats In Da Cave címmel folytatódik a Kaleidoszkóp Ház elektro party sorozata. A 21 órakor kezdődő zenés-táncos alkalomra a belépés ingyenes.


Jég dupla whiskeyvel

Charlie várja ezen az estén a softrock hazai kedvelőit a Sportalsóban. Vendégbanda: Supergoo. Jegyek a helyszínen válthatók. Start: 20 óra.


Október 18 (péntek)


2Day

Az Aznap projekt tartja koncertjét a vízivárosi Kaleidoszkóp Házban. A 21 órakor kezdődő alkalomra a belépés ingyenes.


Hammer

A magyar heavy metal klasszikusa, Kalapács József jön el saját magáról elnevezett zenekara élén, hogy Sportalsóban adjon koncertet. A 21 órakor kezdődő koncerten, ahol a Smoking Frog lesz a vendégbanda, jegyek a helyszínen válthatók.


Október 19 (szombat)


Jön a hó

Holle anyó meséjének feldolgozását láthatják kicsik és nagyok a művelődési házban 16 órától. A Szép Ernő Színház zenés előadására jegyek a helyszínen válthatók.


Sámánpunk

 Ördög és a Vágtázó Halottkémek zenekar lép fel ezen az estén a Sportalsóban. A 21 órakor kezdődő koncertre jegyek a helyszínen válthatók.


Nemcsak fiataloknak!

E nap estéjén folytatódik a colLAB lemezlovas est sorozat a a vízivárosi Kaleidoszkóp Házban.    Fellép: Marion & Tommy Young. Belépés: ingyenes.


Tárlat körkép

A Rondellában Ekszpanzió címmel látható több műfajból összeállított kiállítás. A dzsámiban Hupján Attila absztrakt fotóiból nyílt tárlatot nézhetik meg az érdeklődők. A Duna Múzeum Európai Közép Galériájában Korszakkincsek címmel tekinthető meg összművészeti kiállítás, illetve ugyancsak ebben az intézményben október 11-étől látható a Vízeum című multimédiás, minden tekintetben felújított vízügyi állandó kiállítás.


Ünnepeljük a Turizmus Világnapját Babits-sétával!
Previous

Ünnepeljük a Turizmus Világnapját Babits-sétával!

Leave review
„A Turizmus Világnapját az ENSZ Turisztikai Világs...
Olvass tovább
Múzeumok Őszi Fesztiválja Esztergomban is
Következő

Múzeumok Őszi Fesztiválja Esztergomban is

Leave review
Szeptemberben indult és november 10-éig tart a köz...
Olvass tovább

További híreink